Contact
Gesprek aanvragen
telefoon
085-0824430

Blog

Houd deze pagina in de gaten zodat je niks mist van wat er bij Stichting WOPiT gebeurt.
Gem werkt al ruim 3 jaar als herstelcoach bij WOPiT aan de Geerdinksweg. Hiervoor heeft hij 8 jaar bij Ambiq. Hier was hij de laatste jaren vooral aan het werk op verschillende locaties vanuit een flexteam. Toen hij op zoek ging naar meer vastigheid en structuur, kwam hij WOPiT tegen. Hierbij sprak de kleinschaligheid van […]
Lees meer
Vivian krijgt ambulante ondersteuning vanuit WOPiT. Ze heeft veel verschillende passies waaronder het spinnen en weven. Ze geeft ons een kijkje in deze ambachten.
Lees meer
Wij vroegen aan de directrice om te vertellen over het ontstaan van WOPiT. Ze blikt terug op de afgelopen 15 jaar. Ze vertelt dat het deze jaren soms durven vallen en opstaan was, maar uiteindelijk heeft geleid tot een superplek voor members en medewerkers.
Lees meer
Charissa werkt sinds 3 jaar als herstelcoach aan de Dieselstraat. Ze zit hier helemaal op haar plek. Charissa vertelt dat het werken bij WOPiT een stuk creativiteit vraagt en vrijheid brengt.
Lees meer
Marenthe woont aan de Hop en is graag bezig met haar creativiteit. Van schilderen, tekenen en haken tot tatoeëren. Het liefst maakt ze iets voor een ander.
Lees meer
Van workshops tot feestjes, de grote passie van Niek is DJ'en! Niek vertelt hoe hij op deze bijzondere hobby is gekomen en hoe hij deze kennis deelt met anderen.
Lees meer
Sietje woont aan de Javastraat en heeft een passie voor kunst. Gebeurtenissen verwerkt ze in schilderijen. Het meest trots is ze op het schilderij van de vliegtuigen van de Lufthansa.
Lees meer
Op 19 oktober vond het WOPiTfeest bij het Metropool in Hengelo plaats. Een gezellige- en muzikale avond, waar weer verbinding met elkaar werd gelegd.
Lees meer
In de zomermaanden werden er binnen WOPiT diverse activiteiten georganiseerd onder de noemer Summer Vibes. Collega Kris vertelt hoe dit is verlopen.
Lees meer
Tijdens de nationale burendag hebben de coaches en members van de Geerdinksweg kennis gemaakt met hun nieuwe buren. De opkomst was groot en er zijn waardevolle contacten gelegd.
Lees meer
wopit
Binnen WOPiT is er de mogelijkheid voor de members om gezamenlijk te koken en te eten. Aan de Geerdinksweg gebeurt dit drie keer per week.
Lees meer
Weer kunnen fietsen kan een grote wens zijn van iemand. Na verschillende operaties stapt Romkje van de Geerdinksweg weer op de fiets, lees hier de blog.
Lees meer
WOPit organiseert koudwaterdip
Ondertussen is na 2 seizoenen de ''koudwaterdip'' bij WOPiT een begrip. Gem en Rens hebben de eerste koudwaterdip georganiseerd op 1 april 2022.
Lees meer
Tuindorpvijver van locatie Hengelo, Dieselstraat
Al vanaf het begin van de Dieselstraat is er een prachtige 'zen' tuin ingericht in de gemeenschappelijke tuin.
Lees meer
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Stichting WOPiT is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Bekijk alle reviews

Stichting WOPiT heeft als missie het bevorderen van (woon)mogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij. De woon- en zorgvisie van Stichting WOPiT is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonclusters met een gemeenschappelijke ruimte binnen een “huiselijke” sfeer. De begeleiding is gericht op herstel- en participatie.

TriplePro logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram