Contact
Gesprek aanvragen
telefoon
085-0824430

Contact

Onze locaties zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 08:00 en 20:00 uur. Het kantoor is van maandag t/m donderdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.
Supportteam

Adres kantoor: Tuindorpstraat 61 (gebouw C01) 7555 CS Hengelo

Mail Administratie: 

administratie@wopit.nl (Alexandra Grootte Bromhaar)

Mail Financiële administratie: 

margaret@wopit.nl ( Margaret Kleisman)

Mail Personeelszaken: 

hrm@wopit.nl  (Esther Oude Breuil)

 

Onze locaties zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 08:00 en 20:00 uur. Het kantoor is van maandag t/m donderdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in het wonen bij WOPiT en wil je graag horen wat de mogelijkheden zijn? Dan vragen we je dit aanvraagformulier in te vullen.

Heb je algemene vragen? 
Vul het onderstaande formulier in voor een snelle en professionele service!

Contact

Ik ben erg tevreden over het feit dat ik met de hulp/steun van WOPiT en haar medewerkers mezelf heb kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik wil zijn. Het is een wereld van verschil hoe ik binnen kwam bij WOPiT en vervolgens weer weg ging.

Stichting WOPiT heeft als missie het bevorderen van (woon)mogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij. De woon- en zorgvisie van Stichting WOPiT is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonclusters met een gemeenschappelijke ruimte binnen een “huiselijke” sfeer. De begeleiding is gericht op herstel- en participatie.

TriplePro logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram