Contact
Gesprek aanvragen
telefoon
085-0824430

Locatie Goor, Bleekstraat

De Bleekstraat in Goor is een moderne locatie op een rustig gelegen plek. Alle woningen hebben meerdere kamers en een mooi balkon.
Locatie Goor, Bleekstraat

De locatie

Bleekstraat, Goor

De Bleekstraat in Goor is een ideale locatie voor members die op zoek zijn naar een moderne, mooie omgeving met veel groen. Daarnaast is het centrum van Goor op loopafstand. Alle members wonen en leven zelfstandig. Twee keer per dag kunnen ze elkaar ontmoeten in de inloop, waar regelmatig samen gegeten wordt.

Naast de koffie- en eetmomenten, worden er ook herstelgerichte activiteiten georganiseerd. Dit organiseren members zelf of met behulp van een coach. Members geven zelf aan waar ze behoefte aan hebben en welke activiteiten hen helpt bij het herstel. Dit doen we middels creatieve activiteiten sport, trainingen etc.

Collega aan het woord

Leerling herstelcoach

Als leerling bij WOPiT aan de Bleekstraat in Goor heb ik het voorrecht om te werken op een prachtige locatie in het hartje centrum. Deze bijzondere plek biedt onderdak aan 11 members met een psychiatrische kwetsbaarheid, en we werken hier op een herstelgerichte manier.

WOPiT is een organisatie die zich inzet voor mensen met een psychiatrische achtergrond. Onze locatie aan de Bleekstraat is omgeven door schoonheid, dankzij de centrale ligging en een schitterende tuin. De rustgevende omgeving speelt een cruciale rol bij het bevorderen van het welzijn van onze members.

Het werken met de members is een verrijkende ervaring. Ieder individu heeft unieke behoeften en doelen, en ons team staat klaar om hen te ondersteunen bij hun herstelproces. We werken herstelgericht, wat betekent dat we de nadruk leggen op de sterke punten en het potentieel van elke member, in plaats van enkel te focussen op de uitdagingen die zij ervaren.

Het leerproces is ook continu aanwezig. Ik leer veel over de verschillende psychiatrische aandoeningen, behandelmethoden en hersteltechnieken. Het team om me heen biedt een geweldige ondersteuning en begeleiding, waardoor ik me steeds zelfverzekerder voel in mijn rol als leerling.

Een van de meest gedenkwaardige aspecten van mijn werk bij WOPiT is de hechte band die ik met de members heb opgebouwd. Het is inspirerend om te zien hoe ze, ondanks de uitdagingen die ze hebben meegemaakt, veerkrachtig zijn en de moed hebben om te werken aan hun herstel.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de kans om te werken bij WOPiT aan de Bleekstraat in Goor. Het is een omgeving waarin ik niet alleen mijn professionele vaardigheden ontwikkel, maar waar ik ook leer over de kracht van herstel. Ik kijk ernaar uit om verder te groeien en een positieve impact te blijven maken op het leven van de members die we ondersteunen.

Placeholder image

Ik ben erg tevreden over het feit dat ik met de hulp/steun van WOPiT en haar medewerkers mezelf heb kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik wil zijn. Het is een wereld van verschil hoe ik binnen kwam bij WOPiT en vervolgens weer weg ging.

Placeholder image wit

Member aan het woord

Bleekstraat, Goor

Ik woon zelfstandig op locatie Bleekstraat in Goor in een prachtig appartement.
Inmiddels krijg ik alweer enkele jaren de begeleiding die ik nodig heb bij WOPiT.

Daarnaast is goed contact binnen onze cluster belangrijk voor me, zowel mijn buren als coaches.
Zowel de individuele contactmomenten als gemeenschappelijke mogelijkheden zoals eten of gezamenlijke koffiemomenten bieden net dat extra, wat ik op mezelf niet zou hebben

Locatie Goor, Bleekstraat

Contactgegevens

Adres locatie: Bleekstraat 9A, 7471 CR Goor

Tel. locatie: 085 - 0824434

Mail: bleekstraat@wopit.nl 

Stichting WOPiT heeft als missie het bevorderen van (woon)mogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij. De woon- en zorgvisie van Stichting WOPiT is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonclusters met een gemeenschappelijke ruimte binnen een “huiselijke” sfeer. De begeleiding is gericht op herstel- en participatie.

TriplePro logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram