Contact
Gesprek aanvragen
telefoon
085-0824430
Het WOPiTfeest!

Op donderdag 19 oktober vond het WOPiTfeest, voor alle members en collega's, plaats! Een gezellige avond waar ruim 100 WOPiT'ers aanwezig waren. Dit jaar vond dit feest plaats bij het Metropool in Hengelo. Collega Esther is met name betrokken geweest bij de organisatie van dit feest. Ze noemt: “Toen duidelijk was dat we beschikking konden krijgen over het Metropool, hadden we allemaal de gedachte om snel door te pakken, gezien dit een unieke locatie is. Na verschillende gesprekken gevoerd te hebben met het Metropool, moesten we nadenken over de invulling van de avond. Vanzelfsprekend wilden we de WOPiT band de kans geven voor een optreden en zijn we gaan nadenken hoe we het programma nog meer kunnen aanvullen".  

Naast het optreden van de WOPiT band, de band die bestaat uit een aantal collega's en members van WOPiT, heeft nog een member een deel van de avond voor de muziek gezorgd als DJ. Daarnaast zijn er onder andere een karikatuurtekenaar, een Hollandse zanger en een soort van photobooth geregeld. De karikatuurtekenaar, Thijs Wessels, bood de mogelijkheid aan alle members en collega's om een tekening van zichzelf te laten maken. Dit was een bijzondere ervaring en op deze manier heeft iedereen ook nog een mooie herinnering aan het WOPiTfeest! 

Esther noemt: "Voor een grote groep mensen is het altijd lastig om het iedereen naar zijn zin te maken. Daarom hebben we bewust gezorgd voor afwisselende muzikale invulling, door het aanbieden van de DJ, de band en een Hollandse zanger. Dit zorgde voor een goede polonaise als afsluiter van het feest! Ook het aanbod van eten tijdens het buffet was erg gevarieerd, met als hoogtepunt het ijsbuffet van Van der Poel. Daarnaast was er een ruimte geregeld, zodat mensen tussen alle activiteiten door nog even wat rust konden nemen.”  

Door het aanbod van activiteiten binnen WOPiT, wordt er steeds meer contact gelegd tussen collega's en members van verschillende locaties. Deze verbinding was op het feest ook goed terug te zien. We blikken terug op een mooie avond! 

Ik ben erg tevreden over het feit dat ik met de hulp/steun van WOPiT en haar medewerkers mezelf heb kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik wil zijn. Het is een wereld van verschil hoe ik binnen kwam bij WOPiT en vervolgens weer weg ging.

Stichting WOPiT heeft als missie het bevorderen van (woon)mogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij. De woon- en zorgvisie van Stichting WOPiT is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonclusters met een gemeenschappelijke ruimte binnen een “huiselijke” sfeer. De begeleiding is gericht op herstel- en participatie.

TriplePro logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram