Contact
directeur@wopit.nl
telefoon
+31620567860

Welkom bij WOPiT

Stichting WOPiT is kleinschalig, vernieuwend en professioneel. We zetten ons in voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid.

Werkwijze

Krachtgericht, gelijkwaardig en vernieuwend

Bij stichting WOPiT is er evenwaardigheid tussen alle mensen, of je er nu werkt of woont. Wij geloven in werkgeluk en dat herstel van leven voor iedereen mogelijk is. In de ontmoetingsruimte is ruimte voor ontwikkeling en ontmoeting, iedereen kan daar activiteiten organiseren of eraan deelnemen.

We delen lief en leed binnen een open cultuur, soms moeten alle schouders eronder om een tandje bij te zetten in heftige tijden, andere keren vieren we samen het leven of onze successen.

Lees meer
WOPiT werkwijze
Locatie Hengelo, Dieselstraat

Locaties

Met een uniek karakter

Binnen Twente hebben wij diverse woonclusters in: Enschede, Hengelo, Almelo, Goor & Borne. Geclusterd wonen bij WOPiT is een woonvorm met gemiddeld 15 woningen die meestal in een woonwijk staan.

De zelfstandige huurwoningen bieden optimale privacy en hebben altijd een woonkamer, een slaapkamer, een eigen keuken, badkamer en voordeur. De woonvorm beschikt over een gezamenlijke keuken, woonkamer en tuin. De woonvorm biedt de mogelijkheid van enerzijds veiligheid en optimale privacy en anderzijds sociale participatie en levensvrijheid.

Bekijken

Ik ben erg tevreden over het feit dat ik met de hulp/steun van WOPiT en haar medewerkers mezelf heb kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik wil zijn. Het is een wereld van verschil hoe ik binnen kwam bij WOPiT en vervolgens weer weg ging.

Werken bij

Stichting WOPIT

Bij WOPiT werk je binnen een zelf organiserend team samen met members en collega’s aan herstel van leven voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Als authentieke professional lever je je eigen bijdrage vanuit ervaring en opleiding en er zijn vele ontwikkelkansen, zowel individueel als teamgericht.

Een positieve woon, leef en werkomgeving creëren we met zijn allen op innovatieve wijze binnen en rondom 6 woonclusters in Twente. 

Geinteresseerd?
Collega Javastraat aan het woord
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Stichting WOPiT is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Bekijk alle reviews

Stichting WOPiT heeft als missie het bevorderen van (woon)mogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij. De woon- en zorgvisievan Stichting WOPiT is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonclusters met een gemeenschappelijke ruimte binnen een “huiselijke” sfeer. De begeleiding is gericht op herstel- en participatie.

TriplePro logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram